Ontwerpen

Hier vind je alle informatie over de grafische aspecten van je design.

📄️ Producten

Print.one biedt de volgende producten:

📄️ Design guides

Onderstaande guides kun je gebruiken als basis om 'overheen' te ontwerpen.

📄️ Designs bewerken

De design templates die je kunt maken met de Print.one editor zijn opgebouwd met HTML. Het grote voordeel hiervan is dat er heel veel personalisatie opties zijn.

📄️ Personaliseren

Om een persoonlijke ervaring voor je klanten of ontvangers te creeëren, hebben we een systeem gebouwd om elke verzonden kaart te personaliseren, zonder steeds je design te moeten aanpassen.

📄️ QR Codes

Het gebruik van QR codes heeft veel voordelen. Daarom hebben we hier een handige functie voor ontwikkeld.QR codes zijn zeer geschikt om:

📄️ Afbeeldingen gebruiken

In de designs kun je de volgende afbeeldingen gebruiken:

📄️ Lettertypes gebruiken

Je kunt ieder willekeurig lettertype gebruiken, mits het geschikt is voor HTML. Test het s.v.p. goed met de preview functie.

📄️ Tekst schalen

Scaling tekst is een functie waarmee je tekst kunt schalen om op een bepaalde breedte of hoogte te passen. Dit is handig als je er zeker van wilt zijn dat tekst in een bepaald gebied past (bijvoorbeeld een naam). De functie schaalt de tekst zodat hij in het gebied past, terwijl de beeldverhouding behouden blijft. Dit betekent dat je tekst niet vervormd wordt.

📄️ Emoji's

Hoewel emoji's niet standaard worden ondersteund, hoef je je geen zorgen te maken! Je kunt gewoon emoji's aan je designs toevoegen. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

📄️

📄️ Kleuren

Er is een groot verschil tussen de kleuren op uw scherm en de gedrukte kleuren op papier. RGB (wat u ziet op uw scherm) heeft meer dan 16 miljoen kleuren en CMYK (drukwerk) heeft er slechts 16.000. De mogelijkheden op papier zijn dus aanzienlijk beperkter dan op uw scherm. Specifiek kunnen felle en levendige kleuren die er prachtig uitzien op uw scherm een doffere uitstraling hebben wanneer ze naar CMYK worden omgezet en op papier afgedrukt.