Klaviyo

Voeg een webhook toe aan een flow en ga naar CONFIGURATIE:

URL

Bestemmings-URL: https://api.print.one/v2/orders

Headers

Sleutel: X-API-KEY

Waarde: voer je Print.one TEST API KEY of je LIVE API KEY in

JSON body

Raadpleeg het JSON BODY voorbeeld voor de werkelijke JSON body.

Klik op Preview Webhook, check het resultaat en scroll naar onderen, klik op de blauwe Send Test Request button.

Als je een rode Error Status Code 201 krijgt, LIJKT het niet goed, maar dit betekent dat de API request succesvol is. Alle andere error codes zoals 400, 401 etc betekenen dat er iets nog niet klopt aan je request.

Bij het “recipient” stuk kun je de verwijzingen naar de properties van de betreffende list als volgt maken: klik op View profile properties en klik vervolgens op de veldnaam van de betreffende property, bijvoorbeeld First Name om de code te kopiëren.

Ga terug naar de JSON body en plak daar de {{verwijzing}} op de juiste plek in de JSON.

Het eindresultaat kan er zo uitzien:

Klaviyo JSON BODY met variabele data:
    1{
    2 "sender": {
    3 "name": "Print.one",
    4 "address": "Emmawijk 11",
    5 "postalCode": "8011CM",
    6 "city": "Zwolle",
    7 "country": "Nederland"
    8 },
    9 "recipient": {
    10 "name": "{{ person.first_name|default:'' }} {{ person.last_name|default:'' }}",
    11 "address": "{{ person|lookup:'$address1'|default:'' }}",
    12 "postalCode": "{{ person.Zipcode|default:'' }}",
    13 "city": "{{ person.City|default:'' }}",
    14 "country": "{{ person.Country|default:'' }}"
    15 },
    16 "finish": "GLOSSY",
    17 "templateId": "here your template ID for front page",
    18 "mergeVariables": {
    19 "FirstName": "{{ person.first_name|default:'' }}",
    20 "Coupon": "hier-kortingscode"
    21 },
    22 "billingId": "hier-campagne-naam"
    23}

Dynamische couponcodes

Het is helaas nog niet mogelijk om een UNIEKE couponcode in Klaviyo te verwerken via de webhook.