Intro

Welkom bij Print.one. Onze missie is om het versturen van post net zo makkelijk te maken als het versturen van e-mail.

We werken continu aan verbeteringen en nieuwe functies. Als je iets tegen komt waarvan je denkt dat het beter kan, laat het ons weten. Alle feedback is welkom.

Zo werkt Print.one in 4 stappen

Inloggen gaat via portal.print.one.

Stap 1 - Design

Voor het design hebben we een handige editor. Onze ontwerpspecificaties vind je hier. Als je met een grafisch designer werkt, laat deze dan svp eerst de specificaties lezen.

Step 2 - Templates

In onze editor kun je je design maken en meteen testen.

In je design kun je variabelen opnemen, bijvoorbeeld {{voornaam}}. Je kunt ook variabele afbeeldingen, variabele kleuren en QR codes met variabele URLs gebruiken.

Stap 3 - Testen

Met de preview functie in de editor kun je het design testen. Ziet alles er goed uit? Stuur dan een proefkaart naar jezelf om het eindresultaat te beoordelen.

Stap 4 - Koppelen

Koppel je eigen software aan Print.one zodat je het hele proces kunt automatiseren. Je kunt de koppeling eerst testen door de TEST API key te gebruiken. Werkt alles goed? Stuur dan een of meer kaarten met de LIVE API key. Als alles naar wens is, kun je je campagne starten.

De rest doen wij

De rest doen wij voor je: wij zorgen ervoor dat jouw kaarten gedrukt worden en vervolgens verzonden per post.