Voorbeeld JSON

Toelichting: Waar 'tmpl_12345678900987654321' staat, dient de template ID te worden ingevuld.

Waar 'billingId' staat kun je (optioneel) een kenmerk invullen, bijvoorbeeld de naam van de campagne. Dit kenmerk zie je ook terug in je overzichten en op de factuur.

De merge variables bepaal je zelf, als je ergens in de HTML bijvoorbeeld {{firstname}} gebruikt, dan wordt op die plek de variabele 'firstname' ingevuld die je meegeeft in de JSON in de API call.

Gebruik geen punten in de namen van de merge variables.

Zie ook de documentatie.

Voorbeeld JSON:
    1{
    2 "sender": {
    3 "name": "Sender & Co. Ltd",
    4 "address": "Street 123",
    5 "postalCode": "1234AB",
    6 "city": "Amsterdam",
    7 "country": "Netherlands"
    8 },
    9 "recipient": {
    10 "name":"Jane Doe",
    11 "address":"Lane 321",
    12 "postalCode":"4321CD",
    13 "city": "The Hague",
    14 "country": "Netherlands"
    15 },
    16 "mergeVariables": {
    17 "firstname": "Jane",
    18 "discount": "10%",
    19 "couponcode": "DISCOUNT10"
    20 },
    21 "templateId": "tmpl_12345678900987654321",
    22 "finish": "GLOSSY",
    23 "billingId": "Attribute e.g. campaign name for cost allocation"