Afbeeldingen gebruiken

In de designs kun je de volgende afbeeldingen gebruiken:

• Alle bestandformaten die een reguliere browser ook ondersteunt (bijv. JPG, PNG, WebP etc.);

• Kleurprofiel RGB of sRGB (geen CMYK!);

• 300 dpi (voor de juiste scherpte);

• Voor achtergrondafbeeldingen: gebruik de afmetingen van het gewenste kaartformaat. Deze kun je rechtsonder in de editor vinden of op bij onze aanleverspecificaties.

Hosting van afbeeldingen

Je kunt afbeeldingen uploaden in onze portal of in de editor en in je designs gebruiken. Als je een externe bron wilt gebruiken in plaats van je afbeeldingen in onze portal uploaden, houd dan rekening met de volgende punten:

• Je server moet veel requests kunnen behandelen als je veel kaarten tegelijk verstuurt;

• Een Google Drive map is niet voldoende en erg onstabiel;

• Elke bestelling met afbeeldingen welke geen 2xx HTTP status code terug geven, zullen falen.

We raden je stevig aan om toch onze upload functie in de portal of editor te gebruiken om te garanderen dat bestellingen succesvul verstuurd zullen worden.

Wanneer je gebruik maakt van een firewall om de statische afbeeldingen te beschremen, kun je onderstaande informatie gebruiken om ons te whitelisten.

IP address

User Agent

Mozilla/5.0 Print.one-Renderer/2.0 +https://print.one