Postman instellingen

Postman is een applicatie die door veel ontwikkelaars wordt gebruikt voor het testen van API's. In veel gevallen heb je Postman niet nodig, bijvoorbeeld in de meeste marketing platforms zijn functies aanwezig om API requests / webhooks te testen.

ls je Postman wilt gebruiken, pas dan onderstaande instellingen toe.

Ga naar Environments > Globals
    • VARIABLE = x-api-key

• TYPE = secret

• INITIAL VALUE = jouw API key

• CURRENT VALUE = jouw API key

Bij INITIAL VALUE en CURRENT VALUE vul je in beide velden de API key in (die vind je in het Print.one account).

Gebruik in beide velden de TEST API key als je alleen wilt testen.

Gebruik in beide velden de LIVE API key om 1 of meer proefkaarten echt te versturen. Alles wat je met de LIVE API key instuurt, wordt echt gedrukt en verzonden (en in rekening gebracht).

Ga naar Collections > Order Service > POST Create > Body

Vul hier de JSON in. Hier vind je een JSON voorbeeld met uitleg.