AFAS verjaardagskaarten

Automatisch verjaardagskaarten versturen met AFAS

Wil je persoonlijke verjaardagskaarten automatisch naar medewerkers versturen met AFAS? Dat kan met de koppeling die Simplex hiervoor heeft ontwikkeld in samenwerking met Print.one. Je kunt het versturen van verjaardagskaarten helemaal automatiseren. De kaarten kunnen extra persoonlijk worden gemaakt door bijvoorbeeld de voornaam van de ontvanger te verwerken in het design. Dit kan allemaal automatisch worden geregeld.

Ook is het mogelijk om losse kaarten 'met de hand' te versturen, bijvoorbeeld om iemand te feliciteren of sterkte te wensen.

Zo werkt het

Je zet jouw designs als 'templates' klaar in de handige editor van Print.one. Je kunt zelf designs maken in eigen huisstijl. We hebben ook een aantal kant-en-klare kaartontwerpen beschikbaar die je zo kunt gebruiken.

Met een paar instellingen is de AFAS-koppeling door Simplex geregeld.

Op het moment dat er een kaart moet worden verstuurd, roept de koppeling Print.one aan. Het juiste design wordt gekozen en gevuld met de juiste gegevens. De rest gaat vanzelf.

3 opties

Simplex biedt 3 mogelijke varianten in de AFAS-koppeling:

1. Automatisch: geautomatiseerd op de verjaardag van een medewerker een gepersonaliseerd kaartje in de bus.

2. Semi-automatisch: twee weken voor de verjaardag start er een AFAS workflow waarin de leidinggevende een verjaardagskaart kan kiezen en eventueel een aangepaste tekst kan invoeren. De workflow zet automatisch op het juiste moment de informatie door naar Print.one zodat de medewerker op de verjaardag een leuke kaart ontvangt.

3. Handmatige actie: via een Insite actie stuur je een kaartje naar een relatie (contactpersoon). Je kiest in AFAS zelf het thema en de boodschap. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke, een hoera, of een sterkte kaart. De designs stel jij vooraf zelf in Print.one in, dus je kunt ook je logo en huisstijl gebruiken indien gewenst.

Wat heeft Simplex nodig?

Simplex richt de koppeling in jouw bestaande AFAS omgeving. Hiervoor wordt een Simplex systeemgebruiker door jou aangemaakt in de omgeving. Vervolgens zal Simplex - samen met jullie applicatiebeheerder - de inrichting verzorgen. Vanuit Simplex ontvang je tevens een licentie- en verwerkersovereenkomst. Simplex hanteert een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Je zit dus nergens lang aan vast.

Aan de slag?

Wil je aan de slag? Neem dan contact op met Print.one of met Simplex Connect. Meestal is de koppeling binnen 2 weken gerealiseerd.

Kijk voor meer informatie op de website van Simplex.