Designs bewerken

De design templates die je kunt maken met de Print.one editor zijn opgebouwd met HTML. Het grote voordeel hiervan is dat er heel veel personalisatie opties zijn.

In onze handige editor kun je je ontwerp zelf klaarzetten zonder enige kennis van HTML.

Je opent de editor door een nieuw design template aan te maken of een bestaand template te openen.

Template labels

Ieder design kun je een of meer "labels" geven. Labels kun je bijvoorbeeld gebruiken om onderscheid te maken tussen concept templates en definitieve ontwerpen. Zo kun je in je applicatie alleen de definitieve templates tonen.

Of je kunt labels gebruiken om er voor te zorgen dat jouw klant alleen zijn eigen templates te zien krijgt.